Flairshow verzorgt samen met de European Bartender School - Amsterdam (EBS)  professionele bartrainingen  voor alle horecaondernemingen in Nederland. De EBS is werelds grootste erkende bartender school. Internationaal heeft de EBS al meer dan 40.000 bartenders opgeleid. Met de 4-weken bartendercursus wordt de cursist opgeleid tot een professionele bartender. Het afgelopen jaar kwam 70% van de studenten uit het buitenland. De cursist zal deel uitmaken van een internationaal gezelschap. In een kalenderjaar wordt de cursus 10 maanden lang aangeboden. U kunt dus bijna elke maand bij ons terecht!

Met een oppervlakte van 240m2 is EBS-Amsterdam de grootste onafhankelijke barschool van Nederland. De EBS-Amsterdam is verdeeld in drie aparte ruimtes; een bar – en lounge area, een klaslokaal en een flair area. De EBS-Amsterdam heeft een capaciteit van 32 bartenders, die gelijktijdig getraind kunnen worden.

De barschool is gevestigd in Amsterdam, nabij NS station Holendrecht. Gemakkelijk bereikbaar met het openbaar én gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Naast onze 4 weken durende EBS cursus verleend onze barschool zich voor meerdere doeleinde:

- Bar trainingen op maat             - Cocktail workshops
- Teambuilding - Studio verhuur
- Seminar locatie - Cocktail wedstrijden 
- Examen locatie - Proeverijen 
- Gehele locatie verhuur - Vergaderruimtes 
- Flair trainingen    - Horeca opleidingen 


Neem vandaag nog contact met ons op voor onze uitgebreide brochure met een prijsoverzicht en uitleg betreft allen verschillende mogelijkheden. Wij ontvangen u ook graag op onze locatie voor een uitgebreide rondleiding! 
Brochure aanvragen


Geïnteresseerd in onze 4 weekse bartending cursus? Wij hebben hier een aparte website voor enkel voor deze cursus. www.bartenderschool.nl 

Heeft u interesse in één van de diensten van Flairshow vraag dan snel een offerte aan.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

TWEEVOUDIG NEDERLANDS KAMPIOEN

VOORMALIG AUSTRALISCH KAMPIOEN

 

Official Partner

The European bartender school is de grootste barschool ter wereld.

Lees meer over onze barschool