Probeer eens iets origineels. Uw eigen particulier cocktailconcept voor een verjaardagsfeest, tuinfeest, familiefeest of misschien wilt u uw vrienden zomaar eens verwennen met de lekkerste cocktails. U zal versteld staan hoe het Flairshow Team glazen, flessen en shakers het luchtruim laten doorkruisen en daarbij de heerlijkste cocktailcreaties serveren!

Bedrijfsevenement zoals recepties, personeelsfeesten, productlancering etc. zijn bij ons ook in juiste handen. Wij zorgen ervoor dat het hele evenement van begin tot eind tot in de puntjes verzorgd is. U hoeft zich alleen maar bezig te houden met uw gasten onder het genot van een heerlijke cocktail. 

Strawberry Caipiroska, Sex on the beach, Caipirinha, en de onovertroffen Mojito, het Flairshow team schudt ze zo uit hun mouw. Speciaal voor uw event creëren wij gepersonaliseerde cocktails, uw eigen kleur-smaak-naam!

Met Flairshow kunt u rekenen op een perfecte service met een glimlach, wij staan klaar om uw specifieke wensen waar te maken.  Een intiem feestje voor 30 personen tot mega-events, alles is mogelijk. Samen met u bepalen wij de juiste formule op maat!

Cocktailbar all inclusive vanaf €425,-!

Vraag vrijblijvend een offerte aan. 


Bekijk hier onze cocktailbars

Heeft u interesse in één van de diensten van Flairshow vraag dan snel een offerte aan.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

TWEEVOUDIG NEDERLANDS KAMPIOEN

VOORMALIG AUSTRALISCH KAMPIOEN

 

Official Partner

The European bartender school is de grootste barschool ter wereld.

Lees meer over onze barschool