Shaken met cocktails en shaken met de heupen! Tijdens de Salsa workshop gaan we u eerste opwarmen met swingende dansmoves op tropische salsa beats. De workshop duurt een uur waarbij we zowel de stijlen salsa als merenque dansen. Met onze 10 jaar danservaringzorgen we voor een gezellige dag waar nog lang over nagepraat zal worden. Na dit deel van de workshop zullen uw vrienden onder de indruk zijn van uw swingende moves!

Na lekker opgewarmd te zijn door de salsa workshop gaan we u afkoelen met de lekkerste cocktails! Tijdens de Cocktail workshop zullen er 3 verschillende cocktails worden bereid en geproefd. Wij zouden Flairshow niet zijn als we ook hier niet een echte show van zouden maken en oefenen samen met u jongleer trucjes .

Ook zullen wij u kennis laten maken met ons eigen ‘Verborgen Cocktailschatten’ concept waarbij wij u alternatieve bereidingswijzen aanleren. U kunt vervolgens thuis aan de slag gaan met spullen waarvan u nooit heeft geweten dat deze uitermate geschikt zijn voor het bereiden van cocktails. Na afloop krijgt u een overzicht en de recepten van ons mee!

Cocktail workshop vanaf €19,95 per persoon!

Cocktail workshop na deze workshop direct thuis aan de slag 
Bachelors workshop speciaal op maat om de vrijgezel de dag van haar/zijn leven te bezorgen
Flair & cocktail workshop zelfs Tom Cruise zal onder de indruk zijn van uw moves

Heeft u interesse in één van de diensten van Flairshow vraag dan snel een offerte aan.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

TWEEVOUDIG NEDERLANDS KAMPIOEN

VOORMALIG AUSTRALISCH KAMPIOEN

 

Official Partner

The European bartender school is de grootste barschool ter wereld.

Lees meer over onze barschool